nedelja, 30. oktober 2011

Vabilo k sodelovanju / Call for proposals: Rdeče zore / Red Dawns 2012

(English version below)

Rdeče zore vabijo k sodelovanju ustvarjalke in ustvarjalce!


Feministični in queerovski festival Rdeče Zore se bo od 7. do 10. marca 2012 že trinajstič odvijal na različnih prizoriščih v AKC Metelkova mesto in na drugih lokacijah v Ljubljani.

K sodelovanju vabimo vse (še posebej neuveljavljene) ustvarjalke in ustvarjalce, ki se v svojih delih posvečajo spolnim vlogam in seksualnosti v navezavi na širi družbeni kontekst. Kratek opis predloga in svojo biografijo pošljite na spodnji mail (zadeva: Prijava 2012).

O izboru predlogov in sodelovanju na festivalu vas bomo obvestili do začetka februarja 2012.
Prijavni rok: 15. november za glasbenice/ke in 15. december 2011 za vse ostale.

*

Rdeče zore vabijo k sodelovanju prostovoljke/ce in študentke/e (študijska praksa)

Feministični in queerovski festival Rdeče zore prostovoljke in prostovoljce vabi k sodelovanju pri pripravi in izvedbi 13. festivala, ki se bo v AKC Metelkova mesto in na drugih prizoriščih v Ljubljani odvijal od 7. do 10. marca 2012.

Če želiš pridobiti organizacijske izkušnje, aktivno sodelovati pri sestavi programa in promociji festivala, se družiti z ustvarjalkami in nastopajočimi ter spoznavati feministično in queerovsko tematiko v praksi, piši na spodnji naslov (Sodelovanje 2012).

K sodelovanju vabimo tudi študentke in študente, ki bi pri nas radi opravili študijsko prakso.

---

Red Dawns Festival: Call for Proposals

Marking its 13th year, the international feminist and queer festival Red Dawns is going to take place at various venues of AKC Metelkova Mesto from March 7th to 10th 2012.

Artists, theorists and activists of all genders are welcome to apply. We are looking for works that explore body politics, gender identity and sexuality, preferably in relation to a wider social context that includes other axes of difference. 

Submission deadline for musicians: November 15th 2011
Submission deadline for everyone else: December 15th 2011

Proposals should include a brief description of the project and its technical requirements, as well as the applicant’s CV. They should be submitted to the e-mail address below (Subject: Application 2012) or posted to our postal address below (Application 2012).

The selection will be made in the beginning of February 2012.


Red Dawns Festival: Call for volunteers and student trainees


If you want to gain experience in festival organisation, to actively participate in the programme-making and promotion of the festival, to socialize with festival participants and guests - and get a deeper insight into feminist and queer issues through practice, write to the e-mail address below (Subject: Volunteer 2012).

Students looking for traineeship are welcome to join us as well.

*

Contact / Kontakt:

KUD Mreža
Rdeče Zore / Red Dawns Festival (Application 2012 / Prijava 2012)
Masarykova 24
1000 Ljubljana
Slovenija

E-mail: rdece.zore@gmail.com
Past programs: http://www.rdecezore.org/

Ni komentarjev: