sreda, 23. september 2009

V Zagrebu se začenja 3. festival Vox Feminae!

Na festivalu sodeluje tudi skupina oblikovalk prostora, ki si je pred kratkim nadela ime A Lot A Trash in že dolga leta skrbi za podobo preddverja in notranjosti Menze pri koritu v času festivala Rdeče zore. Čestitamo!

*

Vox Feminae - Ladyfest Zagreb festival je umjetničkog stvaralaštva žena koji promovira urbanu umjetničku produkciju treću godinu za redom. Sa dosadašnjih 3, festival je narastao na 5 dana i ove godine održava se u kulturnom centru Medika od 30. rujna do 4. listopada. Već devet godina, počevši od prvog Ladyfesta održanom 2000. u Olympiji, Washington, globalni fenomen Ladyfestova sve više uzima maha, te ih danas postoji oko stotinjak diljem svijeta. (...)

Vox Feminae festival je kreativnosti, sveobuhvatnosti i uvažavanja, specifičnih umjetničkih i angažiranih glasova na kojemu je u odličnoj mjeri utkana informacija, društvena angažiranost i zabava, a podržan je od Ministarstva kulture RH i Hrvatskog audiovizualnog centra. Organizator festivala je K-zona, prostor rodne i medijske kulture.

Celoten uvod in program festivala je objavljen na strani: http://www.voxfeminae.net/2009/

Ni komentarjev: